Menteri Kewangan 1

Saturday, September 1, 2012

engineer vs teacher

salam aidilfitri

kepada anda kat luar sana, tahukah anda jurutera dan guru sedang bergaduh sekarang? setelah 55 tahun merdeka, generasi y sedang rancak bergaduh dalam meluahkan perasaan mengenai sikap pekerja sekarang. engineer kata cikgu pemalas. cikgu kata engineer tak kenang budi cikgu. apakah?

jom layan--------------->

http://luvlylya.blogspot.com/2012/08/saya-minta-maaf.html?showComment=1346436245018#c1251918972002394762

diserang balas oleh-------------->

http://malaysiandilemmas.blogspot.com/2012/09/reply-untung-la-sape-jadi-cikgu.html

nanti korang komen ye...NUTP nak kena kaji semula tak KPI guru-guru sekelian?

salam merdeka
#merdeka55

3 comments:

  1. nak komen pon dah rase malas dah...org suruh berdamai xnak...nak jugak bertenkak...ader jer yg xkene...nak kate bodoh bijak pandai sume....hish3

    ReplyDelete
  2. pandai lidah cicak jadik pengadil ekh...dah..suruh diorg brenti..cakap time over...kene keje pulak

    ReplyDelete
  3. bagi aku, budak engineer tu tulis untuk budak2 yang ambil kpli sebab tak dapat keje after grad. bila keje sebab takut xde kje, prestasi kurang baik, alih2 sttudent jadi kurang pandai. lama2 rosak negara. tu je...cikgu2 pun tak payah la nak over sangat..gunan id anon macam tak best. patut jujur la.baru la saling kenai...

    cikgu yang dah memang hebat memang tak komen la kat blog tu sebab depa tau siapa depa.

    ReplyDelete